Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності дії регуляторного акту

Створено: 2017-08-29 10:51:43Оновлено: 2017-08-29 10:53:18

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» управлінням комунальної власності міста виконкому Криворізької  міської ради (м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 246, тел. 493-04-14, електронна адреса: [email protected]) в місячний термін з 01.09.2017 здійснюються заходи з періодичного відстеження результативності дії рішення міської ради від 26.06.2013 №2037 «Про затвердження Порядку приватизації об’єктів комунальної власності міста та незавершеного будівництва» та приймаються пропозиції щодо діючого регуляторного акту за показниками:

підвищення попиту серед суб’єктів господарювання на об’єкти комунальної власності міста, поліпшення стану комунального майна, удосконалення процесу приватизації на міському рівні;  сприяння розвитку підприємництва в місті, стабільний клімат для підприємницької діяльності, покращення інфраструктури міста завдяки додатковим інвестиціям, досягнення значних темпів соціально-економічного розвитку та вирішення питань благоустрою міста, всебічного забезпечення прав членів територіальної громади; фактичні надходження коштів до міського бюджету від приватизації з метою їх використання для здійснення структурної перебудови економіки міста; надання інформаційних повідомлень в місцевій пресі та на офіційній веб-сторінці виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет щодо підготовки та проведення приватизації об’єктів комунальної власності міста, формування прозорих правил гри при приватизації комунального майна міста; застосування нормативного акта, який відповідає вимогам чинного законодавства України, фізичними особами та суб’єктами господарювання, що планують приватизувати об’єкти комунальної власності міста, суб’єктами оціночної діяльності.

Регуляторний акт оприлюднений в міській комунальній газеті «Червоний гірник» 27.06.2013 №48 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kr.gov.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати у відповідальних за розробку регуляторного акту та в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна, 1, каб. 513,тел. 74-70-63).

Графік здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів відділами, управліннями, розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kr.gov.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база» та на порталі «Криворізького ресурсного центру.


 

29 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради