Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Земля у власність учасникам АТО та ООС - будуйтесь!

Створено: 2020-07-29 16:19:02Оновлено: 2020-07-29 16:39:38

Майже кожного дня Центр «Віза» відвідують учасники бойових дій для вирішення різних питань . Воїнам –   наша шана і повага! Ми забезпечуємо першочерговий прийом – ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО. Серед основних послуг, за якими звертаються воїни антитерористичної операції на сході України (АТО) чи операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській області (ООС) до наших адміністраторів – це  виділення земельних ділянок.

Наразі, держава не розробила механізм для надання земельних ділянок учасникам бойових дій – ні за процедурою, ні за термінами. Саме тому у Кривому Розі, за ініціативою міського голови Юрія Вілкула було прийнято рішення максимально спростити цей процес за рахунок міського бюджету. Учасники бойових дій, члени сімей загиблих не витрачають власні кошти на підготовку містобудівної та землевпорядної документації – всі витрати на себе взяло місто!

Ця робота триває з 2015 року. Розподіл земельних ділянок здійснюється на засіданнях створеної розпорядженням міського голови тимчасової робочої групи для розгляду заяв учасників АТО та ООС, членів їх сімей, членів сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції з питання отримання земельних ділянок у власність для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

На сьогодні воїнам АТО та ООС безоплатно передано вже більше 600 ділянок. Після отримання рішення Криворізької міської ради «Про безоплатну передачу у власність земельних ділянок для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) учасникам антитерористичної операції на сході України, операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях», необхідно звернутись до Центру «Віза» для реєстрації права власності на отриману земельну ділянку.  Ця послуга надається у нас безкоштовно у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

 В усіх офісах послуг воїни обслуговуються першочергово, дотримуючись заходів із запобігання поширенню COVID-19 та умов карантину,  з понеділка по п’ятницю з  08.00 до 15.30 з перервою з 12.30 до 13.00 за адресами:

Головний офіс – у Металургійному районі – пл.. Молодіжна,1

Територіальні підрозділи у районах:     Тернівському – вул. Короленка, буд. 1А,  каб.129;
Покровському – вул. Шурупова, буд. 2,  каб. 12;
Саксаганському  –  вул. Володимира Великого буд. 32, каб. 122;
Довгинцівському  – вул. Дніпровське шосе,   буд. 11, каб. 102;

Центрально-Міському  – вул. Староярмаркова, буд. 44;
Інгулецькому  – пр. Південний, буд. 1  та  вул. Гірників, буд. 19.

                                         Шановні замовники послуг!

       Ми працюємо для Вашої зручності, звертайтесь до найближчого для Вас територіального підрозділу Центру «Віза» для одержання необхідних послуг. Економте свій час та кошти.

  

                          Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

 

29 липня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради