Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» («Центр Дії»): нагадуємо про терміни зберігання виготовлених біометричних паспортів у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-03-29 14:18:55Оновлено: 2023-03-29 14:23:37

Подавали документи для виготовлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії»)? Запрошуємо їх своєчасно отримати.

Готові біометричні паспорти з дня їх надходження до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії») зберігаються:

Після закінчення цих термінів паспорти повертаються до відповідного територіального підрозділу Державної міграційної служби для подальшого зберігання.

У підрозділах Державної міграційної служби готові ID-картки та закордонні паспорти зберігаються впродовж двох років (у зазначений строк не зараховується строк дії воєнного стану в Україні або установленого на території України Кабінетом Міністрів України карантину). Якщо немає можливості забрати документ, можна написати заяву і продовжити термін зберігання паспорта до трьох років.

Видача готових документів у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом на визначені дату та час за допомогою:

Про готовність послуг Центр «Віза» («Центр Дії») завжди інформує своїх замовників смс-повідомленням!

Самостійно перевірити стан оформлення біометричного паспорта можна на офіційному вебсайті Державної міграційної служби України через електронний онлайн-сервіс «Перевірка стану оформлення документів» або за посиланням: https://cutt.ly/WLl52XZ.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

 Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

 


29 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради