Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для 300 тисяч школярів Дніпропетровщини за ініціативи Олександра Вілкула пройшов Єдиний урок, присвячений 80-річчю області

Створено: 2012-02-29 13:20:16Оновлено:

У рамках святкування 80-річчя Дніпропетровщини в усіх школах області за ініціативи губернатора Олександра Вілкула пройшов єдиний урок «Рідній Дніпропетровщині 80 років». У ньому взяли участь учні 1-11 класів. Це майже 300 тис школярів області.

«Дніпропетровська область святкує своє вісімдесятиріччя. Це значна подія, яку наша область зустрічає впевненими досягненнями. Ми будуємо нові дороги, відкриваємо нові дитячі садочки та школи, будуємо лікарні. Дніпропетровщина – це один з найпотужніших європейських промислових центрів, космічна столиця країни. Знати та вивчати історію – це означає любити наш регіон, державу та народ. У нашому регіоні живуть працьовиті, гарні й розумні люди, розвивається економіка, створюються нові можливості для розвитку. На Дніпропетровщині перед молодими людьми відкриваються широкі перспективи самореалізації. Для цього в нашому регіоні впроваджується один з кращих системних проектів в Україні з підвищення якості освіти «Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Це сьогодні ви ще школярі, а вже через декілька років доля Дніпропетровщини буде у ваших руках. Я, як ваш земляк і губернатор, упевнений у вас», - сказав губернатор Олександр Вілкул у своєму зверненні до школярів області.

Під час уроку учні ознайомились з історією створення Дніпропетровської області, з її досягненнями та видатними людьми, які прославили наш регіон на всю Україну та світ.

Також школярі переглянули документальний фільм про Дніпропетровську область, у якому висвітлюється хронологія подій становлення регіону, демонструються головні віхи життя області на шляху перетворення у потужний промисловий, сільськогосподарський та культурно-освітній регіон.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради