Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю.Вілкул: У Кривому Розі небайдужі та ініціативні люди, які хочуть змінити місто на краще - ми завжди підтримаємо та допоможемо їм у цьому

Створено: 2020-10-28 10:39:39Оновлено: 2020-10-28 13:11:10

Кривий Ріг продовжує реалізовувати проєкти у рамках конкурсу «Громадський бюджет 2019».

У дитячому садочку №88 Довгинцівського району завдяки конкурсу та підтримці міста встановлено геліосистеми з використанням вакуумних міжсезонних колекторів для забезпечення садка теплою водою.

«У  Кривому Розі живуть небайдужі та ініціативні  люди, які хочуть змінити своє місто на краще. А ми, зі свого боку, відкриті до конструктиву і корисним змінам. Тому, такі проєкти як цей - важливий фактор для створення здорових і комфортних умов для наших дітей та полегшення роботи персоналу у закладі. Дрібниць  у нас немає. Ми працюємо над економією  енергоресурсів по кожному дитячому садочку і після  випробувань її  у цьому дошкільному закладі, у подальшому обладнаємо такою системою  установи бюджетної сфери», - сказав, спілкуючись з переможцями конкурсу мер Ю.Вілкул.

У Кривому Розі загальноосвітні установи - найактивніші учасники конкурсу «Громадський бюджет». Переможці 2019 року реалізують свої проєкти.

Перемога садочка №88 вже не перша. Завдяки участі у конкурсі тут були проведені енергозберігаючі заходи, відремонтована музична зала та в групах встановлені рекуператори системи вентиляції.

А тепер, при відновленні  роботи басейну у закладі, геліосистема буде працювати на підігрів води у чаші басейну, що надасть змогу проводити  фізкультурно-оздоровчу роботу та поліпшити стан здоров’я дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

«Проєкт дуже важливий як для здоров'я дітей, так і для економії енергоносія. У садочку    використовуватимуться альтернативні джерела підігріву води. Це надасть можливість здійснювати подачу гарячої води протягом цілого року. Дасть змогу ефективно проводити загартовуючі водні процедури, відтак, дошкільнята зміцнять здоров’я»,- сказала завідуюча дошкільним навчальним закладом 388 Алла Кузуб.

28 жовтня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради