Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про рішення для ЦНАПу «Віза» із засідання міської ради

Створено: 2021-07-28 16:48:44Оновлено: 2021-07-28 16:53:12

Перетворення держави на сервіс, у центрі якого людина – головний принцип реформування сфери надання адміністративних послуг в Україні. У зв’язку з цим від безпосередніх учасників цього процесу, центрів надання адміністративних послуг, вимагається оперативне реагування на зміни у законодавстві, що спрямовуються державою на створення зручних умов для громадян в отриманні якнайбільшої кількості публічних послуг.

Сьогодні на сесії міської ради прийнято ряд рішень що стосуються:

  • прийняття виконкомом міської ради повноважень з державної реєстрації актів цивільного стану;
  • утворення у складі департаменту адміністративних послуг відділу реєстрації актів цивільного стану, а також внесення змін до Положення про департамент адміністративних послуг, що передбачають функціонал з реєстрації актів цивільного стану (реєстрація народження фізичної особи, її походження, шлюбу, смерті);
  • внесення зміни до Положення про Центр «Віза»;
  • переліку адміністративних, інших публічних послуг, що надаються через Центр «Віза»: виключено послугу «Видача висновку про погодження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки», що надавалась департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин  виконкому міської ради, а також 4 послуги відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконкому  міської ради пов’язані з отриманням дозволу на виконання будівельних робіт у зв’язку з їх наданням виключно в електронному вигляді через Портал Дія, назви 18 послуг у сфері будівництва приведено у відповідність до електронного ресурсу «Гід з державних послуг» на Порталі Дія.

На сьогодні через Центр «Віза» надається 447 видів послуг, з яких 11 - муніципальні е-послуги, що надаються через вебпортал ЦНАПу! Запрошуємо замовників послуг користуватись зручними е-сервісами!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

28 липня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради