Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Погодження маршруту руху: отримуйте послуги без візиту до ЦНАПу

Створено: 2023-03-28 16:28:09Оновлено: 2023-03-28 16:29:18

Враховуючи постійно зростаючі потреби суспільства в одержанні адміністративних та інших публічних послуг в електронній формі, рішенням виконкому Криворізької  міської ради для громадян та суб’єктів господарської діяльності вже запроваджено 15  муніципальних онлайн-послуг, серед яких послуга «Погодження маршруту руху великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами міста».

Замовити цю онлайн-послугу просто та зручно, через особистий кабінет на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії»)  http://viza.kr.gov.ua, при наявності персональної авторизації, за допомогою електронного підпису, Bank ID НБУ, Дія.Підпис.

Інформація щодо переліку документів, необхідних для отримання такої послуги, бланки і зразки заяв можливо, попередньо, переглянути на вебпорталі Центру «Віза» за вищезазначеним посиланням, в розділі Послуги/Транспорт/Перевезення автомобільним транспортом.

Пропонуємо усім заявникам, у яких виникатиме потреба в отриманні погодження маршруту руху, скористатись можливістю, та на власному досвіді оцінити переваги такого сучасного способу отримання данної адміністративної послуги.

 

                                        

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

28 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради