Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На пленарне засіданні VI сесії міської ради планується винести 63 питання

Створено: 2011-03-28 13:15:25Оновлено:



25 березня у сесійній залі виконкому міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій, яке провів міський голова Юрій Вілкул.


На чергову сесію міської ради планується винести 63 питання. Серед них - заходи щодо покращення надання житлово-комунальних послуг споживачам міста, затвердження розмежування повноважень між виконавчим комітетом, відділами, управліннями, іншими виконавчими органами ради та міським головою, внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Кривому Розі на 2011 рік, внесення змін до Програми реалізації державної та місцевої політики щодо поліпшення становища дітей, молоді, жінок і сім’ї у м. Кривому Розі на 2011 рік та інші. Окремо міський голова Юрій Вілкул зазначив про необхідність нових способів передачі інформації і документообігу, тому запропонував для поліпшення ефективності роботи міської ради, документи надсилати депутатам на їх електронні адреси, що буде оперативнішим, і з ними можна буде більш плідно попрацювати.

Після завершення засідань постійних комісій депутати міської ради на чолі з мером, в рамках виїзного навчання, побували на КП «Кривбасводоканал», а саме на двох станціях аерації, двох насосних станціях, у центральній лабораторії підприємства.

За словами міського голови Юрія Вілкула в місті приділяється особлива увага до якості питного водопостачання та водовідведення, як доказ того міською радою ухвалено рішення про фінансування будівництва нових мереж що буде ще одним кроком для доведення очищення питної води до європейського рівня.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради