Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

єМалятко вибір криворізьких батьків!

Створено: 2022-01-28 14:17:18Оновлено: 2022-01-28 14:19:03

Минуло два роки від тоді, як в Україні стартував проєкт - державна комплексна послуга єМалятко. І Кривий Ріг – перший на Дніпропетровщині увійшов у пілот. Відтак понад 5000 криворізьких сімей, у т.ч. церез Центр «Віза» («Центр Дії») - 265, скористались зручним сервісом, що включає в себе вже 10 послуг за 1 заявою (з грудня 2021 перелік доповнено послугою — оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка»).

 Компенсацію можуть оформити тільки ті батьки, які не отримали «пакунок малюка».

Щоб отримати кошти потрібно відкрити спеціальний рахунок “Пакунок малюка” у будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок. Розмір компенсації становить 6 300 грн, кошти можна використати на придбання дитячих товарів офлайн або у інтернет-магазинах, список яких розміщений на сайті Міністерства соціальної політики.

Нагадаємо:

Сервісом єМалятко скористалися вже понад 222 тисячі українців. 89% батьків реєструють народження дитини саме через єМалятко!

Основною та обов'язковою послугою є оформлення свідоцтва про народження, яке може доставити кур'єр Укрпошти за зручною адресою. Додатково можна отримати ідентифікаційний код для дитини, задекларувати місце її проживання, виплату допомоги при народженні тощо. Отримання послуг за однією заявою позбавляє необхідності відвідування 11 установ, заповнення 37 документів, витрати 30 годин на ці відвідини та оформлення.

Сьогодні  замовити єМалятко офлайн у Кривому Розі можна в :

-  міських пологових будинках;

-  криворізьких відділах ДРАЦС;

-  Центрі «Віза» («Центр Дії») та його територіальних підрозділах (в т.ч. в рамках виїзного обслуговування «Мобільний адміністратор»).

Є можливість подати заяву онлайн через портал Дія (потрібен електронний підпис) одразу після народження малюка без будь-яких контактів з державними органами, просто та не виходячи з дому, обравши доставку документа Укрпоштою.

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  https://viza.kr.gov.ua/

 

 

 

 

 

28 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради