Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КОРИСНИЙ ЛАЙФХАК: ІНФОРМАЦІЮ ПРО КІНЦЕВОГО БЕНЕФІЦІАРНОГО ВЛАСНИКА ЮРИДИЧНІ ОСОБИ МОЖУТЬ НАДСИЛАТИ ДО КРИВОРІЗЬКОГО ВИКОНКОМУ ПОШТОЮ!

Створено: 2021-09-27 16:05:13Оновлено: 2021-09-27 16:23:22

(роз’яснює управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

Ознайомитись із зразками складання схематичного зображення структури власності на сайті Міністерства фінансів України за посиланням: https://cutt.ly/pElhx2J .

  • витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи -нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі коли засновником юридичної особи є юридична особа - нерезидент;
  •  нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента та, якщо такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи - резидента.

Крім того, подати відомості про кінцевого бенефіціарного власника можна до Центру адміністративних послуг «Віза», управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, а також до будь-якого суб’єкта державної реєстрації та будь-якого нотаріуса у межах Дніпропетровської області!

27 вересня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради