Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мер Юрій Вілкул вручив нагороди переможцям міського турніру з баскетболу на кубок Вадима Гурова

Створено: 2019-02-27 16:14:28Оновлено: 2019-02-27 16:16:16

У Кривому Розі пройшов традиційний турнір з баскетболу серед школярів і учнів ПТУ на кубок Почесного громадянина Кривого Рогу та Народного депутата Вадима Гурова.

Дев'ятнадцяті міські змагання присвячені 75-й річниці визволення міста від нацистських загарбників.

Змагання проходили протягом чотирьох днів на базі дитячої юнацької школи № 10. Сім команд школярів та одна команда учнів профтехучилища з 7 районів міста виборювали головний приз. Спочатку пройшли групові етапи. Гравці розділені на дві підгрупи по чотири команди, грали по колу між собою, а потім - стикові ігри один з одним, в кінці визначили переможця.

«У Кривому Розі спортом може займатися кожен, будь-хто може підтримати здоров'я, або ж прагне рухатися далі і досягати вершин у професійному спорті. Місто підтримує всі добрі ініціативи і починання, і в подальшому буде їх продовжувати. Ми впевнені, що підтримка спорту, популяризація здорового способу життя - це запорука здорового майбутнього нашого міста та країни», - сказав мер Юрій Вілкул.

Кращою командою 2019 року стала команда Тернівського району. «Хлопці з рахунком 57:43 перемогли своїх суперників з Металургійного району. Бронза дісталась команді Інгулецького району», - зазначив Олександр Порохненко, головний суддя змагань.

Турнір з баскетболу серед жіночих команд почнеться з 4 березня і буде присвячений Міжнародному жіночому дню - 8 Березня.

 

Довідково:

У Кривому Розі шанують традиції і зберігають пам'ять про видатних земляків, які внесли величезний вклад в розвиток міста. Вадим Гуров зробив багато для підтримки і розвитку молоді. Він заснував стипендію студентам гірничо-металургійного напрямку, яку і зараз отримують кращі учні. За його ініціативою з 2000 року проводиться баскетбольний турнір, учасники якого змагаються за кубок імені Вадима Гурова.

 

27 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради