Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КЕРІВНИКІВ РАЦСів ВІДЗНАЧЕНО НАГОРОДАМИ ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ

Створено: 2019-02-27 15:54:49Оновлено: 2019-02-27 15:58:58

21 лютого Мін'юст відзначив 100-річний ювілей української системи реєстрації актів цивільного стану. У Кривому Розі – 7 РАЦСів, підпорядкованих обласному управлінню юстиції. Система РАЦСів постійно змінюється, щоб забезпечити громадянам зручні послуги.

Лише минулого року Криворізькі РАЦСи надали понад 100 тисяч послуг громадянам. Це і перші документи громадянина України – свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб та смерть. Кривий Ріг є лідером області з надання послуги – «Проставлення апостиля».

Архівний фонд РАЦСів Кривого Рогу становить майже 1 млн. 775 тисяч документів. І працівники РАЦСів їх ретельно оберігають, оскільки це – частина нашої з Вами історії.

Разом з РАЦСами у Кривому Розі запроваджено пілотний в Україні проект пакетних послуг: «Народження дитини» та «Втрата близької людини». Популярним у нашому місті є і пілот «Шлюб за добу».

На працівників РАЦСів покладена відповідальна місія, адже вони є свідками найважливіших подій в житті людини.

Сьогодні, 27.02.2019 року, на пленарному засіданні сесії міської ради з нагоди відзначення 100-річного ювілею існування української системи державної реєстрації актів цивільного стану, Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович привітав зі святом та нагородив Грамотами виконкому міської ради начальників районних у місті Кривому Розі відділів державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області – за високий професіоналізм, значний внесок у реформування системи адміністративних, інших публічних послуг у органах місцевого самоврядування м. Кривого Рогу.

Вітаємо всіх працівників Криворізьких органів реєстрації актів цивільного стану та бажаємо якомога більше реєстрацій щасливих сімей та народжень немовлят, натхнення в роботі, можливостей та нових звершень. Нехай робота буде корисною та приносить задоволення!


27 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради