Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Депутатам Саксаганської райради про реформу адмінпослуг у Кривому Розі

Створено: 2018-12-26 16:43:25Оновлено: 2018-12-26 16:45:57

Сьогодні представники Центру адміністративних послуг «Віза» ознайомили депутатів Саксаганської райради з перебігом реформи адміністративних, інших публічних послуг в нашому місті.

До початку пленарного засідання райради зібралася більшість депутатського корпусу. 

Депутатам були презентовані напрацювання  криворізької реформи адміністративних, інших публічних послуг, починаючи з 2016 року, коли від органів державної влади розпочато прийом повноважень по послугах Державної міграційної служби, Мін’юсту, Державного архітектурно-будівельного контролю, Держгеокадастру.  Це і Земельний офіс з дорожньою картою  землекористувача, і паспортні офіси в усіх районах міста, і криворізьке ноу-хау: пакетні послуги за 10 життєвими ситуаціями, і проект міського голови Ю.Г.Вілкула «ВІЗА МОБІЛЬНА». Ми з гордістю звітували депутатам про отримання нашим проектом «Віза Мобільна» почесного третього місця за результатами Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», підсумки якого підбито Мінрегіоном до Дня місцевого самоврядування.

Було дуже приємно чути схвальні відгуки про роботу тер підрозділу «Візи» у Саксаганському районі. Взято до уваги пропозиції по підвищенню ефективності роботи терпідрозділу у Покровському районі.

На завершення заходу нами було презентовано буклети з паспортних питань. Напередодні Новорічних та Різдвяних свят учасники заходу побажали один одному успіхів та натхнення у роботі  задля мешканців міста.

 

26 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради