Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З нагоди Дня Державного прапора та 19-ї річниці Незалежності України

Створено: 2010-08-26 13:03:22Оновлено:

З нагоди Дня Державного прапора та 19-ї річниці Незалежності України у Кривому Розі відбулися урочисті заходи. На знак вшанування пам’яті тих, хто наближав свободу і незалежність України, пройшло урочисте покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, що неподалік від міського театру. У заході взяли участь: виконуючий обов’язки міського голови - секретар міської ради Сергій Маляренко, заступники міського голови, члени делегації з міста-побратима Нижній Тагіл (Російська Федерація), депутати місцевих рад, керівники районних рад і громадськість міста.

У ДП «Овація» відбувся міський урочистий вечір, де з головним державним святом привітав учасників урочистостей губернатор облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Виконуючий обов’язки міського голови - секретар міської ради Сергій Маляренко, вітаючи присутніх у залі, передав найщиріші слова поздоровлення від міського голови Юрія Любоненка. За словами С. Маляренка, ці свята поєднують в собі гордість за нашу державу та бажання служити їй так, щоб вона ще більше розквітала та змінювалась. Він відзначив внесок Кривбасу в розвиток України. При цьому підкреслив, що у нашому місті підтримуються належні умови не лише для розвитку економіки, але й для освіти, медицини тощо.

Після загальноміських заходів урочистості з нагоди Дня незалежності України перемістилися 22 серпня у райони міста. Того дня на Святі квітів відбулися різноманітними вистави, концерти, конкурси, що проходили просто неба. У святкуванні взяли участь заступник міського голови, керівники районів, гості з Нижнього Тагілу, мешканці міста.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради