Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2018-06-26 09:09:10Оновлено: 2018-06-26 09:11:29

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 19.06.2018 у виконкомі міської ради (пл.Молодіжна,1,                   м. Кривий Ріг, 50101) відбулися громадські слухання з обговорення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Порядку залучення забудовників до пайової участі в створенні й розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли  участь члени територіальної громади міста, суб’єкти господарювання, депутати міської ради, представники: управлінь виконкому міської ради, районних у місті рад, галузевої ради підприємців з питань містобудування, земельних відносин і рекламної діяльності, ЗМІ.

В ході обговорення проекту регуляторного акта «Про внесення змін до Порядку залучення забудовників до пайової участі в створенні й розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кривого Рогу» та аналізу його регуляторного впливу присутніми зазначено, що даний проект спрямований на залучення додаткових коштів до міського бюджету на фінансування об’єктів  інфраструктури міста шляхом зміни розміру відрахувань забудовниками коштів (пайової участі). Термін громадського обговорення даного проекту регуляторного акта триває до 05.07.2018 включно.

У ході обговорення вищезазначеного проекту та аналізу його регуляторного впливу присутніми зазначено, що проект підготовлено у відповідності до чинного законодавства України, його прийняття дозволить:

- передбачити в міському бюджеті додаткові кошти, отримані від замовників на фінан-сування будівництва, реконструкцію й капітальний ремонт інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста;

- упорядкувати організаційно-правові відносини виконавчого комітету Криворізької міської ради та замовників будівництва, пов’язані з укладанням договорів про пайову участь замовників будівництва та її сплатою в створенні й розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста;

- установити прозорий та врегульований порядок визначення розміру відрахувань (за галузевим принципом) забудовниками.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі можна надавати до управлінь:

- містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб.520,     тел. 92-13-81, 74-24-33; електронна адреса: [email protected]);

- розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел. (0564) 74-39-72,  (0564) 92-25-89, електронна адреса: [email protected]);

- а також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради  [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Проект регуляторного акта оприлюднено в Криворізькій міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 05.06.2018 №38 на веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, офіційних сторінках виконкомів районних у місті рад.

Управління містобудування, архітектури та земельних відносин, розвитку підприємництва виконкому міської ради

26 червня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради