Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ: ОСОБЛИВОСТІ ЗНЯТТЯ З РЕЄСТРАЦІЇ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАННЯ

Створено: 2023-05-26 12:08:10Оновлено: 2023-05-26 12:13:48

У зв’язку із закінченням навчального року для студентів навчальних закладів актуальним постає питання «виписки» з гуртожитків.

Для зняття із задекларованого/ зареєстрованого місця проживання необхідно надати заяву, паспортний документ особи, квитанцію про сплату адміністративного збору та військово-обліковий документ (для громадян України, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку)

Подати заяву про зняття з реєстрації місця проживання студента може його представник в установленому законодавством порядку (по довіреності) або уповноважена особа житла (гуртожитку). У такому випадку, крім зазначених документів, додатково подаються: документ, що посвідчує особу представника;
документ, що підтверджує повноваження особи як представника (довіреність).

Студент може звернутися до органу реєстрації за новим місцем проживання та зареєструватися з одночасним зняттям з реєстрації з гуртожитку. Для цього додатково надаються документи, що підтверджують право на проживання в житлі (свідоцтво про право власності, ордер, договір оренди (найму, піднайму), рішення суду, яке набрало законної сили, або інші підтверджуючі документи). У разі відсутні зазначених документів реєстрація здійснюється за згодою власника (співвласника) житла, наймача та членів його сім’ї. Зазначені документи та згода не потрібні при реєстрації дітей віком до 18 років за адресою батьків (законних представників) або одного з них.

Офісі послуг у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради працюють для Вас з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00 за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул. Гірників, 19.

Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр «Дії»):

e-mail: [email protected],

                                                                                                                       https://viza.kr.gov.ua/

 

26 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради