Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Привітання секретаря міської ради – виконуючого обов’язки Криворізького міського голови Юрія Вілкула з 248-ою річницею від дня заснування Кривого Рогу

Створено: 2023-05-26 16:42:23Оновлено: 2023-05-26 16:45:48

Шановні криворіжці, дорогі земляки!

Щирі вітання з Днем народження нашого міста – 248-ю річницею заснування Кривого Рогу!

Зараз надскладний для держави й кожного з нас час. Але, навіть незважаючи на воєнний стан, наше велике промислове місто трудиться, продовжує жити повноцінним життям  аби скоріше здолати ненависного ворога. Мужні криворіжці виборюють Перемогу на фронтах у запеклих боях, а ми робимо все можливе для їх підтримки та забезпечення необхідним.

 Кривий Ріг – сталеве серце України, тут живуть і працюють загартовані люди з міцним характером, сильною волею. Ми щодня доводимо світу, що вміємо не лише наполегливо працювати, а й самовіддано захищати рідне місто й державу. Кривий Ріг став фортецею  та прихистком для тих, чиї міста й села постраждали від війни, прийняв «нових криворіжців» з відкритою душею і  для багатьох став уже рідним.

Місто працює в стабільному режимі, функціонують усі сфери його життєдіяльності, оновлюються парки та сквери, діють і спортивні школи, театри, палаци культури, бібліотеки й уже багато дитячих садків. Ми створюємо необхідні умови для  комфортного проживання людей. Реалізовуємо масштабну  муніципальну  програму соціального захисту. Надаємо психологічну підтримку, матеріальну допомогу й безкоштовні  продуктові набори. 

Усі наші досягнення – це наша спільна з вами, шановні криворіжці, співпраця і щоденний  труд, а ще – щира любов до рідного міста.

Криворізька міська територіальна громада – це велика, потужна й надійна родина, що цінує та шанує свій рідний дім – Кривий Ріг.

Висловлюємо слова глибокої вдячності й шани всім криворіжцям за вірність місту, справжній патріотизм, за всі ваші добрі справи, за той великий внесок, що ви робите  кожен на своєму місці аби в Україні запанував мир.

Бажаємо добра, миру й злагоди кожній криворізькій родині, разом – ми обов'язково переможемо!

Зі святом!

Секретар міської ради  – виконуючий

обов’язки Криворізького міського голови                                    Юрій ВІЛКУЛ

27 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради