Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2018-03-26 16:27:37Оновлено: 2018-03-26 16:28:47

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 22.03.2018 відбулися громадські слухання з обговорення проекту регуляторного акту - рішення міської ради «Про встановлення ставки туристичного збору на 2019 рік» та аналізу його регуляторного впливу.

В обговоренні даного проекту брали участь суб’єкти господарювання, які працюють у сфері готельного бізнесу, члени територіальної громади, експертної комісії з питань підготовки  проектів регуляторних актів, міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, міських галузевих рад підприємців з питань діяльності готелів, надання індивідуальних послуг; у сфері культури, спорту, організації подорожувань, відпочинку та розваг, представники районних у місті рад, податкових інспекцій, комунального підприємства «Інститут розвитку міста».

В ході обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення ставки туристичного збору в м.Кривому Розі на 2019 рік» та аналізу його регуляторного впливу присутніми зазначено, що даний проект  спрямований на досягнення балансу інтересів суб’єктів підприємницької діяльності, фіскальних органів та територіальної громади щодо підтримки розвитку підприємницької діяльності, виконання заходів програм соціально-економічної направленості. Цілями державного регулювання цього нормативного акта є установлення ставки  туристичного збору в    м. Кривому Розі відповідно до вимог Податкового кодексу України.

Протягом громадських слухань також було надано роз’яснення щодо порядку адміністрування туристичного збору та перспектив розвитку туризму в м.Кривому Розі. Зауважень, доповнень, пропозицій до змісту проекту та аналізу його регуляторного впливу не надійшло.

Термін громадського обговорення проекту регуляторного акту «Про встановлення ставки туристичного збору в м.Кривому Розі на 2019 рік»  триває по 27.03.2018 включно; пропозиції, зауваження приймаються управліннями виконкому Криворізької міської ради  (поштова адреса: пл.Молодіжна,1  м.Кривий Ріг, 50101):

- розвитку підприємництва (каб. 510, тел.(0564)74-39-72 [email protected]);

- фінансовим  (каб.219, тел.(0564)74-57-54,  [email protected]);

а також  на електронні поштові скриньки  виконкому міської ради  [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, ЦентральноМіської: [email protected]dlg_vk@riad.com.ua, zhv_vk@ukr.net, [email protected][email protected][email protected][email protected].

Проект регуляторного акту оприлюднено в Криворізькій міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 27.02.2018 №15, на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, офіційних сторінках виконкомів районних у місті рад.


 

26 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради