Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Рішення 3567

Створено: 2010-02-02 23:15:26Оновлено:

25 листопада 2009 року Криворізькою міською радою за № 3567 прийнято рішення «Про впорядкування роботи з оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна», яким передбачено повернення функцій по оформленню права власності від КП ДОР «Криворізьке бюро технічної інвентаризації» до виконкому міської ради. 9 грудня 2009 року виконкомом Криворізької міської ради було прийнято рішення, яке визначає порядок організації робіт з оформлення прав власності на об’єкти нерухомого майна у м. Кривому Розі.

У зв’язку з цим, з січня 2010 року прийом заяв та документів від осіб, зацікавлених в отриманні свідоцтва про право власності на нерухоме майно, буде проводитися представниками юридичного управління виконкому міськради у єдиному дозвільному центрі «Діалог» (пл. Радянська, 1, приміщення муніципального бюро «Віза») кожних вівторка, п’ятниці з 9.00 до 12.00, середи – з 13.00 до 17.00.

Зверненню до виконкому міськради в обов’язковому порядку передує проведення інвентаризаційних робіт, які виконуються КП ДОР «Криворізьке бюро технічної інвентаризації».

В результаті інвентаризації видається технічний паспорт, до якого додаються відомості щодо технічно-правової характеристики об’єкта нерухомості.

За результатами розгляду поданих документів виконком міської ради приймає рішення про оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна і виготовляє відповідні свідоцтва.

При цьому, звертаємо увагу, що право власності на об’єкт нерухомого майна, що виникає на підставі свідоцтва про право власності підлягає обов’язковій державній реєстрації у КП ДОР «Криворізьке бюро технічної інвентаризації» і проводиться за зверненням замовника.»
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради