Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Віце-прем’єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров: «ВИСЛОВЛЮЄМО ЮРІЮ ВІЛКУЛУ ЩИРУ ВДЯЧНІСТЬ ЗА АКТИВНУ СПІВПРАЦЮ НА ШЛЯХУ ВПРОВАДЖЕННЯ НАДАННЯ ПРІОРИТЕТНИХ ПУБЛІЧНИХ ПОСЛУГ В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ»

Створено: 2020-09-25 11:52:15Оновлено: 2020-09-25 12:24:44

(інформує управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

Листа з такою подякою виконком Криворізької міської ради одержав за активну співпрацю з Мінцифрою з реалізації спільних, успішних проєктів надання комплексних послуг, які користуються популярністю серед криворіжців, зокрема:

Нагадаємо, що Кривий Ріг – перше місто на Дніпропетровщині, в якому стартував проєкт єМалятко, і вже батьки понад 1700 немовлят скористалися ним.

А тепер, Кривий Ріг – серед 11 найбільших міст України, які обрано для участі у проєкті відображення актуальної реєстрації місця проживання у мобільному додатку Дія!

Це сучасний, амбітний проєкт, що реалізується спільними зусиллями Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної міграційної служби України та органів місцевого самоврядування міста Кривого Рогу!

 Впровадження проєкту дозволить криворіжцям відмовитись від паперових довідок про реєстрацію місця проживання та використовувати замість неї електронні документи в мобільному додатку Дія.

А ще реалізація проєкту актуальної «прописки» створить умови для запуску електронної послуги онлайн щодо зміни реєстрації місця проживання особи – однієї з найбільш очікуваних послуг!

У планах – також впровадження експериментального проєкту реєстрації місця проживання дітей до 14 років через портал Дія.

 

Наше спільне завдання – запуск максимальної кількості послуг онлайн, що дозволять мешканцям міста уникати візитів до державних органів, органів місцевого самоврядування і отримувати зручні та доступні послуги, не наражаючись на небезпеку для життя та здоров’я.


МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:           м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

 

 


25 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради