Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності дії регуляторних актів

Створено: 2014-06-25 14:43:39Оновлено: 2014-06-25 14:46:13

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» розробниками регуляторних актів в місячний термін здійснюються заходи з відстеження результативності дії та приймаються пропозиції до діючих регуляторних актів.

Управлінням комунальної власності міста виконкому міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1, каб. 246, тел. 493-04-14, електронна адреса: [email protected] ) :

- рішення міської ради від 26.06.2013 №2037 «Про затвердження Порядку приватизації об’єктів комунальної власності міста та незавершеного будівництва»( повторне відстеження з 27.06.2014) за показниками:

- підвищення попиту серед суб’єктів господарювання на об’єкти комунальної власності міста, поліпшення стану комунального майна, удосконалення процесу приватизації на міському рівні;

- сприяння розвитку підприємництва в місті, стабільний клімат для підприємницької діяльності, покращення інфраструктури міста завдяки додатковим інвестиціям, досягнення значних темпів соціально-економічного розвитку та вирішення проблем благоустрою міста, всебічного забезпечення прав членів територіальної громади;

- фактичні надходження коштів до міського бюджету від приватизації з метою їх використання для здійснення структурної перебудови економіки міста;

- надання інформаційних повідомлень у місцевій пресі та на офіційній веб-сторінці виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет щодо підготовки та проведення приватизації об’єктів комунальної власності міста, формування прозорих правил гри при приватизації комунального майна міста;

- дотримання принципу верховенства закону та врахування особливостей соціально-економічного розвитку міста органами місцевого самоврядування; застосування нормативного акта Криворізької міської ради, який відповідає вимогам чинного законодавства України, фізичними особами та суб’єктами господарювання, що планують приватизувати об’єкти комунальної власності міста, суб’єктами оціночної діяльності для здійснення оціночної діяльності.

Регуляторний акт оприлюднений в міській комунальній газеті «Червоний гірник» 27.06.2013 №48 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

Управлінням земельних ресурсів виконкому міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36-б, (каб.216, тел.74-24-33), електронна адреса: [email protected]):

- рішення міської ради від 26.06.2013 №2088 «Про ставки податку за земельні ділянки на території м. Кривого Рогу» (повторне відстеження з 27.06.2014) за показниками:

-  кількість укладених договорів оренди землі та додаткових угод до них;

- створення умов для економічного стимулювання ефективного та раціонального використання земельних ділянок;

- обсяг надходжень до міського бюджету від плати за землю при практичному застосуванні диференційованих ставок земельного податку; фінансування програм соціально-економічного розвитку, сфери міського господарства, в тому числі за рахунок зазначених коштів; залучення інвестицій у поліпшення території міста.

Регуляторний акт оприлюднений в міській комунальній газеті «Червоний гірник» №49 та розміщено 27.06.2013 на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база»;

 - рішення міської ради від 28.12.2012 №1661  «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель 5 населених пунктів, підпорядкованих Криворізькій міській раді» (базове з 01.07.2014), за показниками:

- економічне стимулювання ефективного та раціонального використання земельних ділянок; збільшення надходжень до міського бюджету;  залучення інвестицій у поліпшення благоустрою території міста;

- створення стабільного клімату для здійснення підприємницької діяльності; умов для дотримання принципу верховенства закону та врахування особливостей соціально-економічного розвитку міста; формування прозорих «правил гри» у сфері господарювання; застосування Криворізькою міською радою нормативного акта, що відповідає вимогам чинного законодавства України.

Регуляторний акт оприлюднений в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 29.12.2012 №99 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база», застосовується з 01.01.2014.

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів, 36-б, каб.209, тел.74-72-77, 74-73-52, електронна адреса: [email protected]):

- рішення виконкому міської ради від 08.05.2013 №157  «Про затвердження Порядку компенсаційних виплат власникам автостоянок (суб’єктам господарювання) вартості послуг, що надані безкоштовно, зі зберігання транспортних засобів інвалідів, членів їх сімей, законних представників інвалідів та організацій» (базове з 01.07.2014), за показниками:

- чисельність інвалідів, членів їх сімей, законних представників інвалідів та організацій (надалі користувачів), які зберігають транспорт на виділених за рішенням органу місцевого самоврядування й обладнаних знаками та спеціальною дорожньою розміткою місцях та своєчасність їх інформування через засоби масової інформації щодо можливості отримання послуг з безоплатного зберігання їх транспортних засобів;

- забезпечення громадян пільгових категорій необхідною кількістю місць на автостоянках для безоплатного зберігання транспортних засобів відповідно до їх потреби та якість послуг з безкоштовного зберігання транспортних засобів;

- кількість власників автостоянок (суб’єктів господарювання), які надають послуги з безоплатного зберігання транспортних засобів на спеціально виділених і обладнаних для цього місцях; упровадження сучасних методів організації власниками автостоянок (суб’єктами господарювання) надання послуг користувачам із зберігання їх транспортних засобів; моніторинг тарифів з оплати за послуги зі зберігання транспортних засобів, які застосовуються власниками автостоянок (суб’єктами господарювання);

Регуляторний акт оприлюднений в міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 14.05.2013 №36 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база», застосовується з 01.01.2014.

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати у розробників регуляторних актів та в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 513,тел. 74-70-63).

Графік здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів відділами, управліннями, розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база» та на порталі «Криворізького ресурсного центру» в розділі «Актуально».»


 

 

25 червня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради