Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: Попри всі складнощі воєнного часу, ми комплексно підходимо до зміцнення міської інфраструктури: оновлюємо парки та сквери, капітально ремонтуємо котельні, встановлюємо потужні генератори на об’єкти тепло-водопостачання, замінюємо кілометри зношених трубопроводів на сучасні та ремонтуємо автошляхи міста

Створено: 2023-05-25 11:24:36Оновлено: 2023-05-25 11:28:53

У Кривому Розі з 15 березня триває реалізація масштабного проєкту із оновлення трубопроводів у Центрально-Міському районі. На вулиці Кобилянського, коштом міського бюджету, КП «Кривбасводоканал» замінило близько 3 кілометрів зношених трубопроводів на сучасні полімерні. В.о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду щодо комплексного ремонту дорожнього покриття та інженерних мереж.

У Кривому Розі триває ремонт автомагістралей, якими рухається транзитний транспорт через місто. Дорожники ремонтують автомобільні дороги на вулицях: 129-ї бригади територіальної оборони, Ньютона, Дніпровське шосе, Електроніки, Криворіжсталі та на ділянці дороги від вулиці Миколаївське шосе до вулиці Піхотинської. Серед них і ремонт дорожнього покриття вулиці Кобилянського, де вже працівники комунального підприємства «Кривбасводоканал» провели капітально-ремонтні роботи по заміні водогонів.

«Попри всі складнощі воєнного часу, ми комплексно підходимо до зміцнення міської інфраструктури - оновлюємо парки та сквери, капітально ремонтуємо котельні, встановлюємо потужні генератори на об’єкти тепло-водопостачання, ремонтуємо автошляхи та замінюємо кілометри зношених трубопроводів на сучасні. Зараз на завершальному етапі масштабна реконструкція водопровідних комунікацій Центрально-Міського району, які відпрацювали свій віковий ресурс. Це багатоетапна, кропітка робота, яка триває з середини березня. По вулиці Кобилянського було замінено близько трьох кілометрів трубопроводів на сучасні», - зазначив Ю. Вілкул.

Завдяки сучасний спецтехніці, яка була придбана коштом міського бюджету, швидко та якісно працівники КП «Кривбасводоканалу» повністю виконали капітальний ремонт ділянки водогону Карачуни-Центральна, від вулиці Азовська до проспекту Миру, та водопровідної мережі на вулиці Кобилянського, від майдану Вознесенського до проспекту Миру. Замінили майже 3 км. трубопроводу, 10 камер та колодязів; 15 одиниць запірної арматури та пожежних гідрантів.

«Тепер, понад 21 тисяча жителів Центрально-Міського району будуть забезпечені якісною питною водою. Зараз триває відновлення покриття дороги та тротуарів. Сподіваємося, що рух транспорту буде скоро відновлено. Цією дорогою рухається велика кількість транспорту, і зараз, як ніколи, дуже важливо її відремонтувати», - додав Ю. Вілкул.

До відновлення дорожнього покриття виконавці робіт приступили з середини квітня. На ділянці по вулиці Кобилянського, від майдану Вознесенського до проспекту Миру, зараз тривають ремонтні роботи

«Ми виконаємо не лише заміну асфальтового покриття, а й бортових каменів та улаштування тротуарів. На сьогодні, вже завершено зняття асфальтобетонного покриття за допомогою машин для холодного фрезерування – 13 тис м2. Також, завершено розборку грунта в траншеях та котлованах – майже 4 800 м3 , улаштування вирівнювальних шарів основи із щебню шлакового та встановлення бортових каменів. Роботи тривають. Погода дозволяє нам рухатись без затримок», - сказав представник підрядної організації

25 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради