Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВІЙСЬКОВИЙ ОБЛІК І РЕЄСТРАЦІЯ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ: ПОРЯДОК ТА НОВИНИ

Створено: 2019-03-25 08:28:31Оновлено: 2019-03-25 08:31:36

До управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міськради звертаються городяни, зацікавлені порядком реєстрації місця проживання військовозобов’язаних. З метою роз’яснення процедури «прописки» призовників та військовозобов’язаних повідомляємо наступне.

Законом визначено, що органи, що здійснюють реєстрацію місця проживання зобов'язані здійснювати реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання призовників, військовозобов’язаних та резервістів лише за умови наявності в їхніх військово-облікових документах позначок військових комісаріатів відповідно про зняття з військового обліку або про перебування на військовому обліку за місцем проживання.

Тобто, якщо призовник або військовозобов’язаний хоче «прописатися» або «виписатися» у Кривому Розі, йому необхідно, в першу чергу, здійснити зняття/постановку на військовий облік у військовому комісаріаті м. Кривого Рогу, а лише потім звертатися до районних відділів реєстрації місця проживання громадян.

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: [email protected].

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

25 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради