Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

К. Павлов: Завдання після зими – як тільки дозволять погодні умови, необхідно навести лад на центральних дорогах. Паралельно розпочнемо ремонт внутрішньоквартальних доріг

Створено: 2021-02-25 15:25:16Оновлено: 2021-02-25 15:29:32

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов визначив основні пріоритети в ремонті міських доріг: в першу чергу, після зимової негоди необхідно привести в порядок проблемні ділянки, які утворилися на центральних автошляхах,  а також – як тільки дозволять погодні умови, стартують роботи з ремонту внутрішньоквартальних доріг у кожному районі.

Загалом раніше відремонтовані дороги добре перенесли зиму і ті різкі температурні коливання, якими вона супроводжувалася. Однак, там де ремонт останнім часом не проводився - в основному в місцях масового руху великовантажного транспорту, в тому числі транзитного - з'явилися проблемні ділянки.

«Безпека всіх учасників дорожнього руху, комфорт для наших мешканців та дотримання необхідних стандартів у ході заміни дорожнього покриття - ці принципи є незмінними у нашому місті під час ремонту автошляхів. І безумовно - комплексний підхід. Паралельно із укладенням нового асфальту замінюємо освітлення, комунікації, встановлюємо нові знаки, проводимо заходи з благоустрою», - зазначив К.Павлов.

На лютневій сесії, звітуючи про виконані обсяги робіт у 2020 році директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий зазначив, що коштом міського бюджету виконано поточний ремонт доріг загальною площею 331,1 тис. м2, нанесено 58,5 км та 6 821,7 м2 дорожньої розмітки, установлено 332 решітки та 168 люків на дощовій каналізації. Збудована нова сучасна магістраль що зєднала два великих мікрорайони Сонячний та Ювілейну. Капітально відремонтована дорога на пр-ті 200-річчя Кривого Рогу від м-ну 30-річчя Перемоги до вул. Спаської та від мкр-ну Сонячний до вул. Спаської в Саксаганському районі .

Також, розроблений проєкт (і він пройшов експертизу) з капітального ремонту частини дороги по вул. Медова. Відкоригований проєкт з капітального ремонту дороги на вул. Едуарда Фукса від вул. Миколи Світальського до вул. Кирило-Мефодіївської в Покровському районі.

25 лютого 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради