Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Здійснюються заходи з базового відстеження результативності їх дії та приймаються пропозиції щодо

Створено: 2014-02-25 09:31:48Оновлено:

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з 03.03.2014 розробниками регуляторних актів в місячний термін здійснюються заходи з базового відстеження результативності їх дії та приймаються пропозиції щодо :

- рішення міської ради від 28.08.2013 №2161 «Про Порядок переведення житлових будинків і приміщень (квартир) у нежитлові в м. Кривому Розі» за показниками:

- стан збереження житлового фонду;

- кількість переведених з житлового у нежитловий фонд житлових будинків і приміщень (квартир); отриманих звернень громадян  стосовно порушення їх житлових прав і інтересів;

- обсяг коштів, що надійшли до місцевого бюджету від сплати суб’єктами господарювання грошової компенсації (10% від загальної вартості нерухомого майна/квартири), визначеної суб’єктом господарювання – суб’єктом оціночної діяльності, що має сертифікат суб’єкта оціночної діяльності, які будуть використані для збереження житлового фонду міста;

- правове врегулювання та формування прозорих правил у сфері адміністративних відносин.

Розробником даного регуляторного акту є управління благоустрою та житлової політики виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 550,тел. 440-02-38, електронна адреса: u.jkg@kr.gov.ua);

- рішення міської ради від 28.08.2013 №2179  «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.05.2009 №3265 «Про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки земельних ділянок несільсько-господарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна» за показниками:

- кількість проведених конкурсів, договорів та невиконаних договорів на проведення землеоціночних робіт;

- удосконалення ефективного та раціонального використання земель міста, розвиток інфраструктури оцінки земель міста, об’єктивність та законність її проведення, у тому числі відповідність оцінки земель нормативно-правовим актам, забезпечення ефективності заходів з оцінки земель в Україні, реалізація державної політики в сфері оцінки земель.

Розробником цього регуляторного акту є управління земельних ресурсів виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пр.Металургів, 36-б, каб.217, 74-24-33, електронна адреса: [email protected]);

- рішення міської ради від 28.08.2013 №2180  «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2012 №1660 «Про затвердження Тимчасового порядку щодо встановлення меж зони дії особистого сервітуту під тимчасовими об’єктами для здійснення підприємницької діяльності» за показниками:

-   кількість укладених договорів особистого строкового сервітуту;

- створення умов для економічного стимулювання ефективного та раціонального використання земельних ділянок; залучення інвестицій у розвиток міста; стабільне надходження до міського бюджету плати за користування земельними ділянками, що перебувають у власності територіальної громади; фінансування програм соціально-економічного розвитку; створення нових робочих місць; покращення соціального забезпечення; збільшення суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність;

- рішення міської ради від 28.08.2013 №2174  «Про внесення змін до Тимчасового порядку розміщення об’єктів містобудування та надання вихідних даних для їх проектування» за показниками:

- кількість нових об’єктів містобудування (за рахунок як нового будівництва, так і реконструкції існуючих будівель і споруд); суб’єктів господарювання, що є замовниками створення нових об’єктів містобудування; земельних ділянок, відносно яких оформлено документи на право користування;

- дотримання принципу верховенства закону; суб’єктами господарювання вимог містобудівного законодавства; забезпечення права власників нерухомості на зміну цільового призначення шляхом реконструкції об’єктів та розташування на раніше відведених земельних ділянках нових об’єктів нерухомості; підвищення рівня інформованості суб’єктів господарювання щодо основних положень регуляторного акта.

Розробниками регуляторних актів є управління земельних ресурсів виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пр.Металургів, 36-б, каб.217, 74-24-33, електронна адреса: [email protected]) та управління містобудування і архітектури виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 520,тел. 92-13-81, електронна адреса: [email protected]).

Вищезазначені рішення оприлюднені в міській комунальній газеті «Червоний гірник» 03.09.2013 №66 та розміщені на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 513,тел. 74-70-63).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів відділами, управліннями, іншими виконавчими органами міської ради на 2014 рік, затвердженим рішенням виконкому міської ради від 11.12.2013 №374, зі змінами можна ознайомитися на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база» та на сайті «Криворізького ресурсного центру» в розділі «Актуально».

З інформацією стосовно проведення публічних слухань з питань обговорення цілей, задекларованих при прийнятті діючих регуляторних актів під час здійснення заходів щодо відстеження результативності їх дії можна ознайомитися на порталі «Криворізького ресурсного центру» http://www.krogerc.info в підрозділі «Публічна експертиза регуляторних актів» розділу «Регуляторна діяльність. Підприємництво», на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база», на інформаційних стендах в приміщенні Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради