Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбувся тренінг з економічного прогнозування

Створено: 2013-09-24 11:44:41Оновлено:

17 вересня 2013 року відбувся тренінг з економічного прогнозування для партнерів Проекту РЕОП з міста Кривого Рогу. Тренінг проводили Пол Дарбі, директор Проекту РЕОП (Конференційна рада канади), і Олександр Жолудь, консультант Проекту РЕОП з економічного аналізу.

Пол Дарбі: «Кривий Ріг – місто з монопрофільною економікою і тому вона дуже чутлива до макроекономічних флуктуацій»

Відповідно дуже важливим є питання диверсифікації економіки міста Кривого Рогу.


Кривий Ріг - це середнє місто за кількістю населення (657,6 осіб станом на 01.08.2013) і друге за розміром місто у Дніпропетровській області. Кривий Ріг великий індустріальний центр, саме тому, на економічний прогноз для Кривого Рогу впливають як зовнішні так і внутрішні чинники, — зазначив директор Проекту РЕОП Пол Дарбі під час проведення тренінгу з економічного прогнозування для спеціалістів економічного напряму виконавчого комітету Криворізької міської міської ради.

Аналіз зовнішніх та внутрішніх чинників, що впливають на функціонування економіки Кривого Рогу, став основою економічного прогнозу, розробленого в рамках Проекту РЕОП.

За попередніми даними, презентація остаточних результатів економічного прогнозу для міста, а також рекомендацій щодо планування місцевого економічного розвитку запланована взимку цього року.

Нещодавно були презентовані демографічний прогноз до 2030 року та рекомендації щодо покращення демографічної ситуації в Кривого Рогу, розроблені в рамках Проекту РЕОП.

Додаткова інформація на www.ebed.org.ua.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради