Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Перебування у м.Кривому Розі делегації Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики

Створено: 2010-09-24 12:00:48Оновлено:

24 вересня у місті перебувала делегація Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики на чолі з головою Держспоживстандарту України Олександром Матвійчуком. Делегація познайомилась з керівництвом міста, роботою органів місцевого самоврядування, відвідала Криворізький технічний університет.

Під час зустрічі з секретарем Криворізької міської ради Сергієм Маляренком пан Олександр відзначив, що Кривий Ріг виїзна колегія обрала не випадково, адже у цьому місті є багато експертних лабораторій з контролю якості продукції, а напередодні реформ технічного регулювання актуальним залишається забезпечення на високому рівні стандартизації та сертифікації в системі якості та конкурентоспроможності.

Крім того,О.Матвійчук зауважив, що у Кривому Розі встановлене повне порозуміння між бізнесом і владою, прозорий діалог є гарантом подальшого розвитку економічної сфери. Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики проводить послідовну політику щодо забезпечення збалансованого розвитку як малих, середніх, так і великих вітчизняних підприємств. Позиція Комітету – всіляко підтримувати і сприяти виробництву вітчизняної високоякісної, конкурентоспроможної продукції, яка б могла не лише витіснити з вітчизняного ринку неякісну і небезпечну імпортовану продукцію, а й гідно конкурувати з кращими міжнародними аналогами та завойовувати світовий ринок.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради