Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До Дня міста - з першим паспортом громадянина України!

Створено: 2019-05-24 14:59:43Оновлено: 2019-05-24 15:47:55

«Вручення паспорту – велика і визначна подія у житті людини. Це – початок дорослості та самостійності, бо паспорт  - юридичний документ, що посвідчує особистість кожного, як громадянина України», - сказала вітаючи, за дорученням міського голови Ю.Г.Вілкула, юнаків і дівчат заступник Криворізького міського голови Надія Подоплєлова. Вона побажала щоби їх душі наповнювалися добром і любов`ю до батьків, людей, славної Криворізької громади, рідної неньки України.

Проект міського голови «Сучасний паспортний офіс – кожному району» - працює дуже успішно. Виконкомом міськради запроваджено новий стандарт обслуговування, яким скористалися вже більше 20 000 криворіжців і не тільки. Зрушення спонукають нас до подальших дій на благо рідної Криворізької громади.

 

Зі словами привітання до молоді звернулись Почесний громадянин міста Кривого Рогу Рижков Євген Вікторович та командир полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Гладчук Дмитро Іванович.

 

 

 

Довідково: за розпорядженням міського голови Ю.Г. Вілкула у Кривому Розі з 25.07.2017 було запроваджено оформлення ID-карток (паспортів громадянин України) та закордонних паспортів. На сьогоднішній день в органах місцевого самоврядування успішно функціонують 8 Паспортних офісів із 16 на Дніпропетровщині.

 

Центр адміністративних послуг «Віза» вітає криворіжців із 244-ю річницею з Дня заснування рідного міста Кривого Рогу!

 

#ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

    http:// viza.kr.gov.ua

24 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради