Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта

Створено: 2018-04-24 11:51:04Оновлено: 2018-04-24 11:52:50

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати, пільг зі сплати за землю та затвердження Регламенту оподаткування земельних ділянок на території міста Кривого Рогу у 2019 році» та аналіз його регуляторного впливу. 

Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики в місячний термін управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, каб. 510, тел. 74-39-72, електронна адреса: urp@kr.gov.ua) та управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, каб. 520, тел. 92-13-81, 74-24-33, електронна адреса: [email protected]). А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected],[email protected], [email protected], [email protected],[email protected], [email protected].

З вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

- Криворізької міської ради та її виконавчого комітету у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.mtlrg-kr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrkrog.gov.ua, www.ing-org.gov.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.


 

24 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради