Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): як отримати витяг про реєстрацію місця проживання, якщо особа не зареєстрована у Кривому Розі

Створено: 2023-03-24 12:03:11Оновлено: 2023-03-24 12:06:01

На сьогоднішній день найпопулярнішою адміністративною послугою є отримання витягу про реєстрацію місця проживання не тільки серед мешканців Кривого Рогу, а й для багатьох  громадян, які проживають у нашому місті, але не зареєстровані в ньому.

 З моменту набуття чинності Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», яким змінено порядок отримання відомостей про реєстрацію місця проживання, витяг стало можливим отримати в будь-якому Центрі наданні адміністративних послуг на території України.

Витяг надається за зверненням особи або її законного представника, подавши наступні документи:

  • Особи старше 14 років - паспортний документ та картку платника податків (РНОКПП);
  • Діти до 14 років - свідоцтво про народження та картку платника податків (РНОКПП) дитини (за наявності).

Також, можна замовити витяг про місце проживання в електронній формі - засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг на порталі або застосунку «Дія».

Для цього:

Зайдіть на портал  або застосунок Дія     натисніть «Послуги»     «Довідки та Витяги» «Витяг про місце проживання» виберіть, для кого хочете отримати документ для себе, чи  для дитини     завантажити витяг в PDF-форматі.

Витяг з реєстру територіальної громади надається безоплатно і має однакову юридичну силу як у паперовому вигляді, так і в електронному вигляді.

На сформований витяг автоматично наноситься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код). Додаткових печаток та підписів сформований витяг не потребує.

Наголошуємо, що витяг про місце проживання формується, у разі наявності актуальних даних у Реєстрі територіальної громади.

 Отримати витяг про реєстрацію місця проживання можливо у будь-якому офісі реєстрації місця проживання фізичних осіб Центру «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради, які працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00 за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул. Гірників, 19

         

        

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»)

виконкому Криворізької міської ради:
тел. 0 800 500 459 (безкоштовно),


e-mail: 
[email protected]

 

https://viza.kr.gov.ua

 

 

 

 

 

 

 

 

24 березня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради