Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: у Кривому Розі ведеться системна дезінфекція місць громадського користування

Створено: 2020-03-24 15:59:59Оновлено: 2020-03-24 16:04:06

У Кривому Розі дезінфікують дитячі майданчики, зупиночні павільйони та прилеглі до них території, станції швидкісного трамвая, підземні переходи,   і, в першому місті України - під’їзди багатоквартирних будинків, ліфти. Це – доручення, надане мером Юрієм Вілкулом на оперативному штабі з ліквідації наслідків та поширення коронавірусу.

Відсьогодні в кожному  районі розпочалася регулярна дезінфекція доріг загального користування. Для знезараження використовується хлорний розчин, безпечний для людей, тварин і рослин. На міських маршрутних лініях працюватиме 14 одиниць спецтехніки із залученням структурних підрозділів ДСНС міста, щоб максимально якісно провести профілактичні дезінфекційні заходи.

Проводиться дезінфекція приміщень 4-х підземних станцій швидкісного трамвая, підземних переходів на 95 кварталі та площі Визволення.

Вже другий день проводиться дезінфекція зупиночних павільйонів громадського транспорту, дитячих ігрових та спортивних майданчиків у дворах. Мер підкреслив, що на час карантину перебування дорослих з дітьми на ігрових майданчиках категорично забороняється.

За дорученням мера Юрія Вілкула управителі та ОСББ відсьогодні починають проводити дезінфекцію місць загального користування в багатоквартирних будинках і ліфтах.

«Оперативним штабом скоординована робота всіх служб у місцях масового перебування людей, щоб вже сьогодні ми змогли максимально використовувати всі засоби і заходи для якісної профілактики та дезінфекції доріг, вулиць, майданчиків  - всіх місць з найбільшим скупченням мешканців. Робимо все задля безпеки та  збереження здоров’я  людей», - підкреслив Юрій Вілкул.

 

24 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради