Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА МОБІЛЬНА: подорожі містом»

Створено: 2020-01-24 16:49:24Оновлено: 2020-01-24 16:51:35

      З початку року виїзна бригада Центру «Віза» успішно  працює для мешканців нашого  рідного міста. В мобільних офісах вже обслужено  732 замовника адміністративних, інших  публічних послуг. Ми відвідали віддалені мікрорайони та селища міста, такі як: ж/м  Божедарівка, с. Зелене,  сел. Рахманівка, Степне. Різнопрофільні фахівці злагоджено працювали з населенням. Найбільш актуальними питаннями були: призначення соціальних допомог, субсидій та пільг, отримання «Карти криворіжця»;  здійснювали  прийом документів на оформлення часткової  компенсації  (500 грн) вартості послуг з тепло-, водопостачання та водовідведення; реєстрація нерухомого майна, місця проживання;  отримання довідки з місця реєстрації. Мобільні офіси муніципальних послуг і надалі  продовжать свою роботу  відповідно до затвердженого графіку, складеного за заявками мешканців та виконкомів районних у місті рад, зокрема 28.01.2020 у Тернівському  районі , с. Новоіванівка, вул. Широка, 15, біля КЗ «НВК» Криворізької   ЗОШ - ДНЗ № 83»; 29.01.2020 у Покровському  районі, вул. Ватутіна, 39А, біля супермаркету «Фуршет».

    Різні життєві обставини поставили деяких криворіжців в ситуацію, коли фізичний стан не дає можливості самостійно вирішити питання щодо оформлення необхідних документів. Саме за їх замовленнями Центр адміністративних послуг «Віза» здійснює виїзні обслуговування. Вже цього року  скористалися безкоштовним обслуговуванням через мобільного адміністратора 14 замовників.

Довідома: Скористатися безкоштовним обслуговуванням через мобільного адміністратора удома, у лікарні, у закладах соціальної сфери тощо, мають можливість особи:

  • з інвалідністю внаслідок війни
  • учасники бойових дій
  • учасники війни
  • Герої України
  • Герої Соціалістичної праці
  • з інвалідністю І, ІІ груп,  діти з інвалідністю
  • які досягли 75-річного віку
  • які тимчасово втратили можливість самостійно пересуватися, та породіллі (під час перебування у лікарняних закладах, удома), які особисто не можуть звернутися до Центру «Віза»
  • які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги
  • багатодітні сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей, та сім’ї, матері яких мають почесне звання «Мати-героїня»

Замовити послугу криворіжці можуть, оформивши заявку  одним  із способів:

-         за телефоном  «Гарячої» лінії 0-800-500-459 (безкоштовно);

-         письмове звернення до Центру адміністративних послуг «Віза» або його територіальних центрів, мобільних офісів;

-         електронне звернення на вебпортал Центру адміністративних послуг «Віза» http://viza.kr.gov.ua, на e-mail: viza@kr.gov.ua (цілодобово)

 

Виїзд здійснюється протягом 3-х днів після оформлення заяви з урахуванням графіку роботи Центру «Віза»

Ми працюємо для Вас! 

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];                                                                                                                                  http://viza.kr.gov.ua

24 січня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради