Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ОФОРМЛЕННЯ ЛІЦЕНЗІЇ З ПРОТИПОЖЕЖНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОНЛАЙН!

Створено: 2018-06-23 08:36:12Оновлено: 2018-06-23 08:38:21

Суб’єкти господарювання, які займаються установленням і технічним обслуговуванням протипожежних систем, можуть оформити ліцензію за декілька хвилин, для цього їм необхідно зайти на портал електронних послуг Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС України) https://е-services. dsns.gov/ua або Урядовий портал в розділ «Електронні послуги» https://goo.gl/meHUJ2. Після ухвалення позитивного рішення наказ про видачу ліцензії публікується на сайті служби і автоматично заноситься в електронний реєстр ліцензіатів.

Електронний реєстр ліцензіатів – це відкрита база даних, в якій на сьогодні міститься інформація про 2600 суб’єктів. Знаючи код ЄДРПОУ або ІПН можна перевірити власника ліцензії і перелік дозволених для нього робіт.

Запровадження реєстру - важливий крок для забезпечення протипожежного контролю над об’єктами з високим ступенем ризику. Реєстр дозволить Державній службі з надзвичайних ситуацій України збирати актуальну статистику щодо діяльності ліцензіатів та виявляти недоброчесних гравців на ринку.

 

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

23 червня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради