Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про планування діяльності з підготовки проектів регуляторних актів

Створено: 2011-06-23 11:55:25Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи дію Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин» та пропозиції структурних підрозділів виконкому міської ради, з метою забезпечення прозорості та системного підходу до підготовки проектів регуляторних актів, рішенням міської ради від 22.06.2011 №437 «Про регуляторну діяльність» внесено зміни до плану діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік:
  • встановлено на ІІ півріччя строк підготовки проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок оформлення оренди об’єктів комунальної власності міста». Мета прийняття проекту – упорядкування орендно-договірних відносин щодо надання в оренду майна комунальної власності міста, у т.ч. на умовах конкурсу та удосконалення його проведення (розробник – управління комунальної власності міста виконкому міськради, каб.№ 246, тел. 493-04-14);
  • доповнено на ІІ квартал та ІІ півріччя опрацювання проекту рішення міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва міста». Мета прийняття – установлення економічно обґрунтованого розміру ставок єдиного податку залежно від виду господарської діяльності (розробники – управління розвитку підприємництва виконкому міськради, каб.№ 510, тел. 74-39-72; фінансове управління виконкому міськради, каб.№ 219, тел. 74-57-54).
Примітка: Розміщений 28.04.2011 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» №№ 64-65 на офіційних веб-сайтах виконкому міської ради та виконкомів районних у місті рад проект рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок оформлення оренди об’єктів комунальної власності міста» після опрацювання розробником буде оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» для публічної експертизи членами територіальної громади, суб’єктами господарювання.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради