Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Пленарне засідання міської ради

Створено: 2010-06-23 09:09:25Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 02.06.2010 №115-р “Про скликання LІІІ сесії міської ради V скликання” 23 червня 2010 року о 09.00 відбулося пленарне засідання міської ради.

У роботі сесії взяли участь 63 депутати міськради. Також на засіданні були присутні голови районних у місті рад, керівники відділів і управлінь виконкомів міської та районних у місті рад, керівники установ і організацій міста, представники засобів масової інформації Кривого Рогу.

На засіданні, яке вів міський голова Любоненко Ю.В., було розглянуто 68 питань, з яких 2 – додаткових.

Серед розглянутих питань – «Про затвердження Програми забезпечення громадського порядку та безпеки громадян у м.Кривому Розі на 2010 рік», «Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у місті Кривому Розі», «Про затвердження Порядку приватизації об’єктів комунальної власності міста та незавершеного будівництва», «Про забезпечення захисту населення і території житлової забудови від наслідків надзвичайної події техногенного характеру, що сталася на шахті ім.Орджонікідзе ВАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» та інші питання, винесені структурними підрозділами виконкому міської ради.

Всі проекти рішень порядку денного LІІІ сесії прийняті.

Наприкінці сесії міський голова запросив усіх депутатів на урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку з нагоди Дня Конституції України, яке відбудеться 24 червня о 10.00.

Після засідання Ю.Любоненко провів брифінг для представників ЗМІ. Журналісти отримали вичерпні відповіді на різносторонні питання.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради