Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» приймає замовників на оформлення біометричного паспорта з QR-кодом!

Створено: 2019-05-23 14:05:30Оновлено: 2019-05-23 14:08:30

Отримання якісних послуг влади криворіжцями  та запровадження нових електронних технологій – є одним із головних завдань міського голови Юрія Григоровича Вілкула.

У всіх районах міста для доступності отримання послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон забезпечено функціонування  паспортних офісів Центру адміністративних послуг «Віза».

Для зручності замовників послуг Державною міграційною службою України запроваджено  нову електронну послугу, за допомогою якої громадяни можуть внести онлайн свої персональні дані для оформлення біометричних документів, – це скоротить час їх особистого візиту.

Електронна  послуга доступна на сайті Державної міграційної служби України dmsu.gov.ua, а також – на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги».

 Заявники можуть заповнити інтерактивну форму, вказавши свої персональні дані. Після оброблення цієї інформації онлайн-сервіс згенерує форму з QR-кодом. QR-код міститиме персональні дані заявника, а сама форма – ще й вичерпний перелік документів, які слід мати для оформлення біометричних паспортів.

 

На місці співробітник зчитує QR-код сканером – інформація миттєво потрапляє до бази даних,  залишиться тільки звірити інформацію з оригіналами документів.

Варто зазначити, що персональні дані, які вносить заявник, не зберігаються на серверах міграційної служби. Тож електронна послуга, окрім того, що є зручною, – ще й безпечна.     

Наразі цією послугою у Паспортному офісі Центру «Віза» скористався один замовник послуги з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки з   QR-кодом.

 

Шановні замовники біометричних паспортів – користуйтесь новою електронною послугою та економте Ваш час!

 

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

http:// viza.kr.gov.ua

23 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради