Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Електронні послуги Пенсійного фонду: ШВИДКО, ЗРУЧНО, КОРИСНО

Створено: 2020-01-23 15:55:24Оновлено: 2020-01-23 15:56:43

 

  Покращення якості надання адміні-стративних послуг для громадян та суб’єктів господарювання відповідно до європейсь-ких вимог, запровадження нових стандартів обслуговування криворіжців – головне за-вдання міського голови Юрія Вілкула.

 На сьогоднішній день налагоджена активна співпраця місцевих органів Пенсійного фонду та Центру адміністративних послуг «Віза» з надання якісних послуг населенню з використанням сучасних інформаційних технологій. Районні у м. Кривому Розі відділи обслуговування громадян (сервісні центри) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропе-тролвській області входять до складу Центру «Віза», та їх повноважні працівники здійснюють прийом громадян з питань пенсійного забезпечення щосереди, щоп’ятниці з 9.00 до 16.00 (перерва з 12.30 до 13.00), вікно 31.

Нагадуємо, що  доступ до інформації в пенсійній сфері тепер можна отримати через мережу Інтернет. Використовуючи досягнення новітніх технологій, Пенсійний фонд України запроваджує широкий спектр електронних послуг, намагаючись зробити обслуговування пенсіонерів, роботодавців та громадян більш якісним, оперативним та функціональним. Саме з цією метою, і для того, щоб громадяни мали доступ, як до особистої електронної пенсійної справи так і до іншої довідкової інформації (зразки бланків документів, інструкції щодо їх застосування), було створено вебпортал Пенсійного фонду (https://portal.pfu.gov.ua), який дистанційно надає користувачам електронні послуги на сучасному технологічному рівні. Додатково інформуємо, що Пенсійний фонд України створив новий сервіс на вебпорталі електронних послуг, який дозволяє громадянам переглядати ще й відомості про трудову діяльність. Це зручний сервіс, який дозволяє дізнаватися детальну інформацію про свою трудову діяльність, а також про сплачені страхові внески. У разі втрати паперової трудової книжки, не потрібно витрачати час на відновлення даних, адже вони будуть збережені в електронному форматі.

Зареєструватися на веб-порталі просто:

-   необхідно  звернутися  до  будь-якого  сервісного центру  Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області та надати заяву (при собі потрібно мати оригінали паспорта та реєстраційного номера облікової картки фізичної особи-платника податків (ідентифікаційного коду);

- або самостійно, за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП), який можна отримати в органах Державної фіскальної служби, відділенні  ПриватБанку тощо.

Створивши вебпортал, Пенсійний фонд України зробив ще один крок до того, щоб спростити спілкування громадян із Фондом, максимально наблизити свої послуги до людей. Зручні онлайн-сервіси значно заощаджують час і забезпечують отримання послуг у Пенсійному фонді України, не виходячи з дому.

 

 

 

 

 

 

      

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

23 січня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради