Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ 21.12.2018

Створено: 2018-12-22 15:47:00Оновлено: 2018-12-22 15:47:39

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 21.12.2018 в актовій залі КП «Швидкісний трамвай» (м. Кривий Ріг, м-н Праці, 1) о 15.00 відбулись громадські слухання з питання обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» аналізу його регуляторного впливу та оцінки стану суспільних відносин на  врегулювання яких спрямована дія регуляторного акта.

В обговоренні приймали участь депутати міської ради, суб’єкти господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування, представники громадських організацій фахової спрямованості, міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, міської галузевої ради підприємців з питань транспорту та зв’язку, органів місцевого самоврядування, органів державного контролю, члени територіальної громади та засобів масової інформації.

Під час слухань присутніх проінформовано щодо підстав розробки проекту           рішення, його мети та змісту. Також надавалося слово ініціаторам розробки регуляторного акта для  обґрунтування необхідності підвищення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального         користування.

 В ході обговорення основні питання стосувалися економічного обґрунтування розміру тарифів, якості перевезень, стану та перспектив розвитку комунального автотранспорту середньої та великої місткості, необхідності оновлення діючого рухомого складу автоперевізників міста - переможців конкурсу з визначення перевізників пасажирів автомобільним транспортом у м. Кривому Розі.

Проект регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено 06.12.2018 у міської газеті «Червоний  гірник» та на офційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет і знаходиться у вільному доступі.

Крім того, усі бажаючі  мають змогу ознайомитися з розрахунками тарифів, наданими автоперевізниками на міські маршрути у відділі транспорту і зв’язку   виконкому Криворізької міської ради.

На отримані в ході публічних слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення.

Обґрунтовані пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу приймаються в письмовій формі по 08.01.2018 включно відділом транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 365, тел. (0564) 74 70 49; електронна адреса: [email protected]).

 

Відділ транспорту і зв’язку виконкому Криворізької міської ради

22 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради