Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі традиційно до Дня міста вручили подарунки майбутнім першокласникам

Створено: 2019-05-22 16:48:39Оновлено: 2019-05-22 16:51:07

Напередодні 244-ї річниці заснування Кривого Рогу, 22 дітям, які народилися в один день з містом і 1 вересня підуть до першого класу, мер Юрій Вілкул вручив портфелі зі шкільним приладдям.

Вже стало доброю традицією, новонародженим у День міста вручати дитячі візочки, а тим дітям, які в цьому році стануть першокласниками і чий день народження збігається з Днем народження міста, дарувати шкільні портфелі.

Перед засіданням сесії міськради мер Юрій Вілкул вручив подарунки від міста 11 хлопчикам і 11 дівчаткам, які народилися шість років тому.

«Для діточок так важливо, щоб старт у шкільне життя їм запам'ятався. Сподіваюся, ми змогли зменшити фінансове навантаження на бюджети сімей першокласників, адже зібрати дитину до школи сьогодні досить накладно. Діти, і це правда, наше майбутнє! Заради них варто жити і працювати», - зазначив Ю. Вілкул.

Ранці закупили різні за кольором, відповідно для хлопчиків і дівчаток. У портфелі є необхідне для школи канцелярське приладдя.

«Чудова традиція! Діти щасливі! З великим задоволенням роздивимося наповнення рюкзака. До речі, ранець - відмінний, для 1 класу - те, що треба! », - зазначила Наталія Гоголь, мама першокласника Максима.

22 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради