Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року

Створено: 2015-05-22 15:09:29Оновлено: 2015-05-22 15:19:36

20 травня 2015 у залі засідань виконкому міської ради під головуванням першого заступника міського голови Фіщенка О.В. та заступника міського голови Полтавця А.А. відбулося засідання Комітету з управління впровадження Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року (https://www.youtube.com/watch?v=dPKQDuODepI).

До черги денної засідання було включено питання:

  1. Звіт про стан реалізації у 2014 році заходів Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року
  2.  Представлення плану заходів із розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року
  3. Інформування щодо процесу напрацювання Місії та Бачення міста до проекту Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року
  4. Презентація варіантів Місії та Бачення учасниками процесу розробки Cтратегічного плану
  5.  Анкетування учасників засідання щодо Місії та Бачення міста

Відкриваючи засідання, перший заступник міського голови зазначив, що діючий Стратегічний план добігає терміну закінчення і вже на початку року постало питання щодо формування Стратегічного плану на наступні 5 років.

Для забезпечення процесу, розпорядженням міського голови, затверджено тимчасову міську робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року.

31 березня поточного року відбулося перше засідання робочої групи, під час якого були зроблені напрацювання Місії та стратегічного Бачення міста.

03 квітня на базі комунального підприємства "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" за аналогічною тематикою відбулася зустріч з представниками громадськості.

08 квітня проведено зустріч з активною молоддю небайдужою до майбутнього нашого міста, зокрема, представниками молодіжного виконкому, студентських рад вищих навчальних закладів міста та шкільних рад.

За результатами проведеної роботи опрацьовано та сформовано варіанти Місії й Бачення міста, проведено їх он-лайн рейтингування.

Далі, начальник управління економіки виконкому міської ради коротко представила моніторинг виконання у 2014 році завдань та заходів Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2015 року.

План заходів із розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року презентував присутнім директор КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" Нагорний А.І., акцентувавши увагу на кроках, що зроблені вже згідно плану.

Рейтингування Місії та Бачення проводилось на сайті Інституту розвитку міста та просувалось з використанням сторінки у Facebook "Розробка Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу до 2020 року.

За результатами рейтингування найбільше голосів отримали три Місії та Бачення, які було запропоновано до уваги присутніх їх розробниками.

Наприкінці засідання учасникам було запропоновано висловити свою думку стосовно варіантів Місії та Бачення шляхом Анкетування. Про результати голосування буде повідомлено додатково при опрацюванні анкет та обговоренні їх з експертами.

22 травня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради