Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова привітав працівників ВАТ «Криворізький турбінний завод «Констар» з 35-річчям від дня його заснування

Створено: 2011-04-22 06:37:05Оновлено:

21 квітня в актовій залі адміністративного корпусу відкритого акціонерного товариства «Криворізький турбінний завод «Констар» відбулися урочистості з нагоди 35-ї річниці від дня заснування підприємства. На заході були присутні міський голова Юрій Вілкул, представники органів місцевого самоврядування, адміністрація, робітники та ветерани заводу.

Відкрив урочисте зібрання генеральний директор ВАТ «Констар» Олег Попрожук, який поздоровив колектив підприємства зі святом.

Міський голова Юрій Вілкул привітав працівників відкритого акціонерного товариства «Криворізький турбінний завод «Констар» з 35-річним, ювілеєм побажав всім міцного здоров'я та нових досягнень в праці. Під час промови Ю.Вілкул відзначив, що за 35 років існування завод пройшов чималий та нелегкий шлях, результатом якого стало визнання його, як одного з найпотужніших підприємств машинобудівної галузі України.

«Своїм становленням підприємство зобов’язане, перш за все, людям, трудовому колективу та керівникам, що доклали безліч зусиль, знань та досвіду для його розвитку», - зауважив міський голова. «Керівництво підприємства продовжує добру традицію надавати благодійну допомогу рідному місту та Центрально-Міському району, приймає активну участь у благоустрої території, надає допомогу лікарням, учбовим та дитячим закладам, малозабезпеченим громадянам. Не залишається поза увагою соціальна сфера та охорона праці. Значні кошти виділяються на матеріальну допомогу працівникам та пенсіонерам заводу під час лікування, оздоровлення у літний період», - наголосив міський голова Ю.Вілкул. Він висловив сподівання, що така необхідна для міста робота триватиме, що ВАТ «Криворізький турбінний завод «Констар» і надалі розвиватиметься, на підприємстві впроваджуватимуть новітні технології, удосконалюватимуть виробничий процес, залучатимуть нові кадри.

ДОВІДКА:
Враховуючи те, що ВАТ «Криворізький турбінний завод «Констар» знаходиться у центрі гірничо-металургійного комплексу України, керівництво заводу приділяє велику увагу розвитку серійного виробництва обладнання для гірничодобувних і збагачувальних підприємств.
Продукція заводу використовується на гірничо-збагачувальних комбінатах: "Південний", "Центральний", "Північний", "Полтавський" та інших. Підприємство має потужну матеріально-технічну базу, сучасне обладнання. Щороку система управління якістю продукції підтверджується незалежними міжнародними аудитами. Більше половини власної продукції підприємство експортує до країн близького зарубіжжя та Європи.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради