Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ЦНАП «Віза» : БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ»

Створено: 2021-02-22 16:13:19Оновлено: 2021-02-22 16:16:03

Шановні криворіжці!

Центр адміністративних послуг «Віза» та всі його територіальні підрозділи обслуговують своїх заявників БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ.

Ми  здійснюємо прийом та видачу готових результатів послуг за попередньою реєстрацією в електронній черзі на  веб-порталі Центру адміністративних послуг «Віза» в розділі «Електронна черга» на сторінці «Попередня реєстрація»  або за допомогою  мобільного додатку  «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Після отримання СМС-повідомлення про готовність документів, необхідно забрати результат замовленої послуги у  Центрі «Віза» або його територіальних підрозділах .

Звертаємо увагу, що  видача документів здійснюється щоденно, крім неділі та святкових днів, з 8.00 до 15.30 години (у період карантину перерва з 12.30 до 13.00 (для  проведення вологого прибирання).

Шановні замовники послуг! Просимо дотримуватися відповідних санітарних  та протиепідемічних заходів при  зверненні до  Центру «Віза», мати захисну маску та дотримуватись дистанції.  При собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, а в окремих випадках – завірену належним чином довіреність. 

                                                 

          МИ ПРАЦЮЄМО ЗА ЄДИНИМИ СТАНДАРТАМИ!  

Саме так виглядають усі адміністратори «Візи»: з бейджем та в одязі корпоративного стилю!

Наголошуємо! Якщо Вами встановлено факт корупції в Центрі, або якщо Вам запропоновано талон на прийом до адміністратора третьою особою, просимо Вас невідкладно повідомити на «Гарячу» лінію Центру 0-800-500-459 чи на електронну пошту [email protected].

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

       http://viza.kr.gov.ua

 

22 лютого 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради