Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2022-12-02 16:35:58Оновлено: 2022-12-02 16:38:26

Ось і наступила зима і на вулиці з кожним днем стає все прохолодніше, а тому пропонуємо берегти своє здоров’я та за можливості обмежити відвідування Центру «Віза» («Центр Дії»), адже отримувати адміністративні, інші публічні послуги можна скориставшись зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») – нашого реального ЦНАПу у віртуальному просторі. І більшість замовників послуг вже активно користуються цими зручностями.

 Так, як свідчать статистичні дані, у листопаді поточного року на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») завітали 9 611 користувачів. Радує те, що, зростає кількість наших постійних користувачів – цього місяця майже 39% скористались вебпорталом 2 і більше разів, що на 2% більше, ніж минулого місяця. За цей період було переглянуто 35 881 сторінка і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, то жінки вже традиційно є активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у листопаді 2022 року, їх відсоткове співвідношення становило 67% до 33%. Щодо віку наших користувачів, то досить цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить частими відвідувачами вебпорталу. У листопаді їх було 17%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – їх 37,7% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки45,3%.

Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу у листопаді 2022 року подорожували мешканці 48 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Нідерланди та Чехія. Кількість міст, в яких проживають відвідувачі вебпорталу 374. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Київ, Львів, Дніпро та Запоріжжя. Що цікаво, мешканці Києва користуються вебпорталом Центру «Віза» («Центр Дії») майже так само часто, як і мешканці Кривого Рогу – різниця між ними всього в 5%!

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»)!

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

02 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради