Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг - у числі переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування-2018»

Створено: 2018-12-21 15:20:07Оновлено: 2018-12-21 15:21:22

Досвід Кривбасу в сфері реформування адмінпослуг вже не один рік високо оцінюється на всеукраїнському рівні.

18 грудня мер Юрій Вілкул взяв участь у підсумковій конференції конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2018 року, яка пройшла в Києві. Кривий Ріг був представлений з теми «Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах і ресурсах»  у номінації «Міські ради».

Для участі в конкурсі міськвиконком представив проект «ВІЗА МОБІЛЬНА ДЛЯ КРИВОРІЖЦІВ».

На церемонії нагородження переможців конкурсу Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко привітав мера Юрія Вілкула. «Це класне ноу-хау. Я впевнений, що досвід Кривого Рогу буде цікавий і має впроваджуватися в усіх областях», - підкреслив Г.Зубко.

«ВІЗА МОБІЛЬНА» - це проект, метою якого є створення нових можливостей для громадян, підприємців в отриманні адміністративних послуг безпосередньо за місцем проживання, скорочення їх часу та витрат. Це 2 Мобільних офіса-трансформера, 2 цифрових мобільних кейси, мобільні додатки «Візи» в телефонах.

«Ми працюємо для людей, тому постійно прагнемо до того, щоб зробити послуги влади максимально доступними і якісними. І надалі  будемо  реформувати публічні послуги - впроваджувати корисні і актуальні проекти для криворіжців» - сказав мер Кривого Рогу Юрій Вілкул.

Нагадаємо, що у 2016 році Юрій Вілкул прийняв рішення про створення Мобільного офіса-трансформера для виїзду у віддалені райони міста. Проект унікального автомобіля    втілений у життя в грудні 2017 року.

За рік роботи Мобільний офіс проїхав більше 7000 км. Його послугами скористалося майже 9000 криворіжців, здійснено понад 150 виїздів. Важливо відзначити, що 28 листопада місто отримало другий Мобільний офіс.

Крім офісів-трансформерів для обслуговування вдома людей похилого віку, учасників бойових дій, інвалідів, працівники Криворізького Центру адмінпослуг «Віза» використовують 2 мобільних цифрових кейса. З початку року такі послуги надані 400 криворіжцям.

Влада міста робить все, щоб послуги криворіжці отримували ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО.

 

21 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради