Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Рейтингування роботи районів: результати ІІ кварталу 2021 року

Створено: 2021-07-21 15:42:39Оновлено: 2021-07-21 15:45:55

У цьому році рішенням виконкому міської ради запроваджено рейтингування роботи районів з оцінками ефективності виконання виконкомами райрад повноважень, делегованих міською радою  –  відповідно до потреб Криворізької міської громади.

«Запроваджене рейтингування діяльності районів, – відзначив на засіданні виконкому міської ради міський голова Костянтин Павлов, - дало потужний імпульс у роботі виконкомів райрад.

Вивчали і обговорювали рейтинги і мешканці. Збільшилась кількість інноваційних практик, корисних для розвитку нашої громади».

Робота у ІІ кварталі оцінювалася по 19-ти показниках, зміст яких затверджено рішенням виконкому міської ради. Максимальні і мінімальні значення індексів ефективності зросли і це – позитивна динаміка.

У трійці  лідерів рейтингу:  Інгулецький (голова – С. Жеребило), Центрально-Міський (голова – К. Мурашова), Довгинцівський (голова – І. Ратінов) райвиконкоми:

Міський голова Костянтин Павлов рекомендував головам райрад обговорити результати оцінювання з підлеглими та визначитись з «дорожньою картою» добрих змін, бо головна мета рейтингування – створення комфортних умов життєдіяльності криворіжців.

21 липня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради