Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

СУПУТНІ ПОСЛУГИ У «ВІЗІ» - ДЛЯ ВАШИХ ЗРУЧНОСТЕЙ!

Створено: 2019-05-21 16:55:36Оновлено: 2019-05-21 16:59:28

Діяльність Центру адміністративних послуг «Віза» у Кривому Розі здійснюється відповідно до чинного законодавства та шляхом реалізації завдань міського голови Ю.Г.Вілкула щодо забезпечення зручності та доступності умов для отримання адміністративних послуг для всіх без винятку замовників. В Центрі адміністративних послуг «Віза», віддалених робочих місцях адміністраторів надається 293 послуги за різними життєвими ситуаціями.

Для мінімізації матеріальних витрат і витрат часу суб'єктів звернень та відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» у зоні очікування в Головному офісі Центру забезпечено надання супутніх послуг суб’єктами господарювання, залученими до роботи в Центрі на конкурсній основі. Можна отримати такі послуги:

- виготовлення копій документів, ламінування та купівля канцелярських товарів КП «Криворіжкнига»;
- функціонує відділення «ПриватБанку», через яке можна здійснити оплату адміністративного збору за послуги, якщо такий передбачено;

  • - є банкомат та термінал самообслуговування;
  •  - працює термінал Поштомату. Це термінал самообслуговування, в якому клієнт може у зручний для нього час самостійно одержувати посилки та відправлення, які надіслані через поштову службу ПриватБанку.

 Територіальні паспортні офіси Довгинцівського та Інгулецького (вул.Гірників, 19) районів обладнані POS-терміналами. Також, ця супутня послуга доступна в Мобільному офісі муніципальних послуг та у мобільного «кейс-адміністратора».

  

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

21 травня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради