Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2019-03-21 15:44:07Оновлено: 2019-03-21 15:44:41

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на виконання вимог рішення міської ради від 24.12.2015 №15 «Про затвердження Регламенту Криворізької міської ради», у  виконкомі Криворізької міської ради 15.03.2019 проводились громадські слухання з питання обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» (надалі – Правила) та аналізу його регуляторного впливу, що були доопрацьовані з урахуванням пропозицій Державної регуляторної служби України.

 Участь в громадських слуханнях приймали члени територіальної громади, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, Криворізького міського управління Головного управління Держпрод-споживслужби в Дніпропетровській області, Криворізького відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області, Полку патрульної поліції в м. Кривий Ріг Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області  Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та члени міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

На громадських слуханнях обговорювався зміст проекту Правил та витрати суб’єктів господарювання, пов’язані з вимогами регуляторного акта, а також пропозиції, які надійшли від Державної регуляторної служби України та Спілки юристів міста Кривого Рогу по його удосконаленню. Акцентовано увагу, що пропозиції Державної регуляторної служби України враховані, окрім вимог щодо зазначення терміну «грального бізнесу» у п.2.1.4 проекту Правил, у зв’язку з чинним Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Пропозиції від Спілки юристів міста Кривого Рогу з приводу посилань на вимоги ДБН В.2.2-25:2009 мотивовано роз’яснені, що дані норми встановлюють вимоги до проектування нових і тих, що реконструюються підприємств харчування (закладів ресторанного господарства).

У ході обговорення, усі присутні визначились, що проект регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Кривого Рогу» та аналіз його регуляторного впливу підготовлено з урахуванням вимог статей 4,8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» й Методики проведення аналізу впливу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» зі змінами, та запропоновали розглянути усі пропозиції, які надійдуть під час публічного обговорення до відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату міської ради і виконкому в термін до 07.04.2019 за адресою: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб. 231, 236 тел. (0564) 74-88-64; 92-13-01, електронна пошта: [email protected], або на електронну поштову скриньку виконкому Криворізької міської ради [email protected].

21 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради