Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОСББ: ЯК ОТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО СПІВВЛАСНИКІВ МАЙНА У БАГАТОКВАРТИРНОМУ БУДИНКУ?

Створено: 2019-02-21 14:37:40Оновлено: 2019-02-21 14:43:16

Для того, щоб створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку необхідно підрахувати усіх співвласників – власників квартир або нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку.

Для цього співвласникам надано право безоплатно одержувати інформацію про власників на всі квартири та нежитлові приміщення у багатоквартирному будинку і площу таких квартир та приміщень.

Інформація з Державного реєстру прав  надається за заявою співвласника у формі інформаційної довідки та містить актуальні на дату та час її надання відомості про зареєстровані речові права на житло, а також відомості з Реєстру прав власності на нерухоме майно, який діяв до 1 січня 2013 року.

Для того, щоб отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо багатоквартирного будинку власнику квартири чи нежитлового  приміщення у цьому будинку слід звернутися до державного реєстратора нерухомості виконкому Криворізької міської ради, що здійсює прийом громадян в Центрі адміністративних послуг «Віза»  за адресою: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, буд. 1.

При собі необхідно мати:

- документи, що посвідчують особу;

- документи, що є підставою виникнення права власності на квартиру чи нежитлове приміщення в багатоквартирному будинку.

На сьогодні в Кривому Розі вже діє більш ніж 500 ОСББ. Працівники управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міськради будуть раді допомогти Вам до них приєднатися!

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: [email protected].

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

21 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради