Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Після завершення капремонту криворіжці зможуть відвідувати найбільший басейн в будь-яку пору року

Створено: 2019-01-21 16:35:57Оновлено: 2019-01-21 16:37:09

Мер Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду на об'єкті будівництва басейну в ДЮСШ№1.

Хід робіт  з ремонту найбільшого в місті 50-метрового басейну міський голова тримає на особистому контролі. Об'єкт масштабний, охоплює три великих проекти. Вже виконані роботи  з монтажу підвісної стелі, відновлені стіни чаші басейну, проведена заміна системи вентиляції,  облаштовані коментаторська і суддівська кабіни, встановлені сучасні енергозберігаючі вікна. 

Мера не влаштовують темпи реалізації третього, завершального проекту, що охоплює капремонт всіх приміщень, спортзалів, трибун, душових і роздягалень.

«Мене хвилює дотримання мережевого графіка робіт. Ми повинні все передбачити,  починаючи з    матеріалів, які використовуються, щоб вони були сучасними, максимально безпечними і комфортними під час експлуатації в умовах підвищеної вологості. Треба продумати і питання  режиму роботи басейну протягом року", - зазначив Юрій Вілкул.

За дорученням мера буде розроблений додатковий проект автономної котельні для опалення і гарячого водопостачання, щоб після завершення капремонту криворіжці змогли відвідувати басейн  незалежно від пори року.

У ході ремонту передбачена заміна системи водопідготовки і водоочищення чаші басейну. Робітники вже частково приступили до реалізації третього етапу – розпочато ремонт підтрибунних приміщень, сантехніки, демонтаж старого обладнання ведеться прокладка трубопроводів для осушення за новою системою.

"Незважаючи на труднощі в проведенні будівельних робіт на такому об'єкті підвищеної складності ми докладаємо всіх зусиль, щоб прискорити його реалізацію. Вдячні меру за те, що особисто  допомагає у вирішенні і фінансових, і поточних питань", - сказав Юрій Радутний, директор фірми-підрядника.

За завданням мера Юрія Вілкула необхідні 40 млн. грн.  для завершення ремонту, передбачені в міському бюджеті-2019. Перші  12 млн грн  на  придбання матеріалів і сучасного обладнання вже виділені містом.

Довідковий:

У Кривому Розі міська влада не тільки зберігає, але й  розвиває спортивну базу дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Криворізькі діти безкоштовно займаються в спортивних секціях ДЮСШ, тоді як в інших містах вони давно вже платні.

21 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради