Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

В.Задорожний відзначив високий темп будівельних робіт на об’єктах благоустрою Кривого Рогу

Створено: 2011-09-02 08:44:45Оновлено:



1 вересня Кривий Ріг з робочим візитом відвідав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Вячеслав Задорожний. За дорученням губернатора області Олександра Вілкула він відвідав ряд об’єктів благоустрою міста.


Зокрема - Вячеслав Казимирович ознайомився з ходом будівельних робіт з реконструкції проспекту і парку в житловому масиві Південний. Він висловив переконання, що доручення голови облдержадміністрації Олександра Вілкула, стосовно комплексної регіональної програми підвищення комфортності життя у містах та районах області, криворіжцями будуть виконані у повному обсязі та у визначений термін. Вартість реконструкції проспекту Південний становить 42,6 млн грн. Крім заміни дорожнього покриття, передбачено створення нових зон відпочинку, дитячих майданчиків, відновлення фасадів 29 житлових будинків, розташованих вздовж проспекту, буде виконано реконструкцію паркової зони.

Крім того, у рамках робочого візиту В.Задорожний оглянув хід виконання робіт щодо розчистки русла річки Саксагань. Він відзначив, що об’єкт знаходиться на постійному пильному контролі обласної та місцевої влади. За проектом передбачено розчистити 4,3 км русла річки, з яких вже розчищено 1,2 км. На сьогодні на об’єкті видалено 20 тис кубометрів мулу. Наразі розпочато роботи з укладання геотекстилю і георешітки для берегоукріплення. Освоєно 5 млн.грн.

Того ж дня В.Задорожний взяв участь у святі першого дзвоника у КЗШ №73, де відбулося відкриття сучасного комп’ютерного класу та тренажерного комплексу, встановленого на спортивному майданчику цього навчального закладу.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради